Lucky Rentals CZ | Realitní kancelář Praha | Byty, Domy, Pozemky, Komerční prostory

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Martin Svoboda
Martin Svoboda
telefon: +420739226393
makler@luckyrentals.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Rodinný dům 13+2, obec Mnichov u Mariánských Lázní, okr. Cheb

cena v RK
Popis nemovitosti:

Popis nemovitosti:
Hledáte v této lokalitě nemovitost k trvalému bydlení a zároveň k podnikání? Chcete to mít do zaměstnání jen pár kroků? Tato nemovitost je ideální místo pro Váš záměr, ať už to bude penzion, nově vznikající pivovar, sídlo a provozovnu firmy s možným ubytováním zaměstnanců. Pokud Vás tato jedinečná nabídka zaujala, pokračujte prosím ve čtení.

Dispozice:
přízemí: zde se nachází byt s dispozicí 6+1, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta. 

1. patro : menší byt 1kk s koupelnou ( sprchový kout, umyvadlo a toaleta), dále velký byt s dispozicí 6kk, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta. Na tomto podlaží naleznete vstup na půdu.
Dům s dispozicí 13 místností, tří koupelen a toalet, technického zázemí, sklepa, velkorysé půdy a zahrady je k prodeji. V současném stavu je užitná plocha celé nemovitost včetně technického zázemí, sklepa a půdy cca 657 m2. Dům mám samostatné vstupy do obou podlaží, ale není technický problém obě podlaží spojit schodištěm uvnitř domu. Do technického zázemí je vstup jak ze zahrady, tak ze zadního traktu nemovitosti a zde je možné vjezd i vozidlem.
Prostorná, slunná zahrada nabízí dodatek místa pro pergolu s posezením a zbyde dostatek místa i na bazén nebo parkovací stání. Celková rozloha pozemku včetně zastavěné plochy a nádvoří je 1.120 m2.
Umístnění nemovitosti v samém centru Mnichova a asfaltová přístupová cesta zajišťuje že Vás žádný klient nebude hledat. Nemovitost je po částečné rekonstrukci, plastová okna v 2.NP, radiátory a rozvody vytápění, betonové podlahy v 1.NP.

Okolí nemovitosti:
Obec Mnichov se nachází v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les, v okolí památky jako Bečov nad Teplou, hrad Loket a zámek Kynžvart, tím pádem turistů a cyklistů je tu dost. Do sousedního Německa je to zhruba 45 minut autem, dostupnost do přeshraničního zaměstnání tedy není problém. Mariánské lázně jsou vzdáleny 15 minut jízdy.

Pokud se Vám tato jedinečná nemovitost zalíbila a rádi by jste se na dům podívali osobně, kontaktujte realitního makléře a domluvíme se na osobní prohlídce. Na uvedeném telefonním čísle rádi zodpovíme případné doplňující otázky. Koupi této nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, kterým Vám rádi pomůžeme sjednat.





Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
19604
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Mnichov 103
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
1.9.2022
Plocha pozemku:
1120 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
V rekonstrukci
Konstrukce:
Kámen, mramor
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Info od makléře:
Jedinečná nemovitost se širokým spektrem využití
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 02' 12.796"N, 12° 47' 15.826"E