Lucky Rentals CZ | Realitní kancelář Praha | Byty, Domy, Pozemky, Komerční prostory

Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Makléř:
realitní makléř: Martin Svoboda
Martin Svoboda
telefon: +420739226393
makler@luckyrentals.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej zcela nové chaty určené k trvalému bydlení, 2+kk, T/ zahrada 477 m2, Hruškové Dvory - Jihlava

2.999.000 ,-
cena za nemovitost včetně provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji velmi zajímavou dvoupodlažní novostavbu – dům / zděnou chatu, určenou k rekreaci, případně i k trvalému, celoročnímu bydlení v klidné části Jihlavy – Hruškové Dvory. Nemovitost je aktuálně po kolaudaci a má přidělené číslo evidenční. Dům se nachází v horní části uzavřené zahrádkářské kolonie, se zpevněnou přístupovou cestou vedoucí až k objektu (můžete tedy zajet autem až na pozemek svého budoucího domu). Naprostý klid, výhled do okolí, dobrá dostupnost do centra Jihlavy. Vlastní pozemek 477 m2 je vekou výhodou této nemovitosti.

DISPOZICE NEMOVITOSTI:
Vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a elektrickým zásobníkem na vodu, dále obytný prostor s francouzskými dveřmi na terasu, přípravou pro kuchyňskou linku a schodiště do patra. V patře naleznete otevřený prostor – ložnici se dvěma francouzskými okny a příjemným výhledem do zahrady. Na podlaze keramická dlažba a plovoucí podlaha. Nemovitost je připojena na tyto energie: el. přípojka, voda z vlastního vrtu na pozemku, odpadní jímka a nádrž na dešťovou vodu. Vytápění zajištují krbová kamna v přízemí, a v patře doplňkové elektrické podlahové topení. Celková užitná plocha domu činí 48 m2, a zahrada okolo domu má 477 m2. Svažitý, neoplocený pozemek je díky své jižní orientaci vhodný pro pěstování ovoce a zeleniny, na pozemku již je několik vzrostlých ovocných stromů. Pro milovníky koupání se i místo pro bazén či vířivku najde. Dům je připraven k okamžitému užívání.

OKOLÍ:
Veškerá občanská vybavenost se nachází v příjemné dojezdové vzdálenosti – a to včetně pošty, potravin, drogerie, obchodů i restaurací.

Pokud se Vám tato jedinečná nemovitost zalíbila, máte podrobně prostudovanou 3D prohlídku a rádi byste se na nemovitost podívali osobně, kontaktujte realitního makléře a domluvíme se na osobní prohlídce v prohlídkových dnech.

Dům je možné financovat hypotéčním úvěrem.

 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023035
Typ domu:
Chalupa
Operace:
Prodej
Adresa:
Jihlava 108
K nastěhování od:
1.10.2023
Plocha pozemku:
488 m2
Plocha podlahová:
48 m2
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Zpevněná
Stáří objektu:
2023
Rok kolaudace:
2023
Výbava - popis:
terasa, venkovní posezení
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 24' 34.530"N, 15° 36' 16.450"E