Lucky Rentals CZ | Realitní kancelář Praha | Byty, Domy, Pozemky, Komerční prostory

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Lucie Davídková
Ing. Lucie Davídková
telefon: +420724330926
lucie@luckyrentals.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej rodinného domu 4+2/B, 143 m2, pozemek 527 m2, obec Fojtka, ul. A.F. Ressela

cena v RK
cena za nemovitost, včetně provize RK.
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji rodinný dům nacházející se v malebné obci Fojtka, situované nedaleko města Liberce a velmi dobře dopravně dostupné do Prahy.
Dům o dispozici 4+2 je prostorný a dispozičně velmi dobře řešený. K domu náleží udržovaná zahrada o ploše 439 m2 s posezením, zahradní kůlnou, udírnou a přístupem k malému potůčku nacházející pod mírným svahem za domem.

DISPOZICE NEMOVITOSTI:
po vstupu do domu vejdete do předsíně, vybavené kuchyňskou linkou a menším posezením. V předsíni (místnost s oknem) je rovněž vstup do sklepa o ploše cca 10 m2. Poté následuje přímý vstup do hlavní místnosti celého domu, obývacího pokoje. Obývací pokoj je velmi světlý, jeho dominantou jsou zcela nová, krásná, modrá kamna. Obývací část navazuje na přilehlou kuchyň, vybavenou kuchyňskou linkou. Tyto spodní místnosti jsou propojené a díky většímu množství oken také velmi světlé. V přízemí domu rovněž naleznete koupelnu s vanou a samostatné wc. Z obývacího pokoje je také přímý vstup na menší terasu v přízemí domu, vedoucí do zahrady. Obývací pokoj je vybaven nábytkem (sedací souprava, křeslo, konferenční stolek atd), které je součástí prodeje nemovitosti. Z obývacího pokoje se pomocí točitého schodiště dostanete do patra domu, kde se nachází tři samostatné, neprůchozí ložnice. Hlavní ložnice s manželskou postelí je pokoj natolik prostorný, že je v něm místo i na menší sedačku se stolkem a možností posezení a relaxace. Z hlavní ložnice je také vstup na menší balkón, ze kterého je krásný výhled do okolí a na přední část zahrady domu. Druhá ložnice disponuje dvěma postelemi, úložným prostorem a komodou. Pokoj by mohl sloužit svým uspořádáním jako dětský pokoj. V patře se pak nachází třetí ložnice, pokoj pro hosty, rovněž vybaven nábytkem.

Dům je nově vymalován, uklizen, čistý a připravený pro budoucí majitele. Veškeré vybavení je součástí prodeje nemovitosti a bude ponecháno. Dům je vytápěn novými kamny. Vše funkční a připravené k užívání. Dlažba, PVC a plovoucí podlahy. Původní dřevěná okna.

LOKALITA A OBČANSKÁ VYBAVENOST:
Lokalita je více než skvělá. Pokud toužíte po klidném bydlení, přitom s dobrou dostupností do většího města , jste zde správně. Fojtka je klidnou obcí, ve které naleznete známý golfový areál, vodní nádrž Fojtka s restaurací, dětské hřiště, přilehlé lesy a cyklostezky. Přímo před domem se nachází autobusová zastávka, autobusem se dobře dostanete do navazující obce Mníšek, kde je veškerá občanská vybavenost (potraviny, pošta, ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, vlak atd). Autem jste v nedalekém Liberci cca za 15 min, v Praze pak za cca hodinku a čtvrt jízdy.

Ihned k nastěhování.
Pro více dotazů neváhejte kontaktovat realitního makléře. Velmi rádi se s Vámi domluvíme na dalších krocích a zodpovíme všechny dotazy.

 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
19622
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Mníšek
A. F. Ressela
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
527 m2
Plocha podlahová:
130 m2
Plocha balkonu:
3 m2
Plocha sklepa:
10 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Výbava - popis:
králíkárna, kůlna na nářadí, krb, venkovní posezení
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 49' 5.663"N, 15° 04' 32.840"E