Lucky Rentals CZ | Realitní kancelář Praha | Byty, Domy, Pozemky, Komerční prostory

Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Lucie Davídková
Ing. Lucie Davídková
telefon: +420724330926
lucie@luckyrentals.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej bytu po rekonstrukci 3+kk/B, 65,4 m2, OV, sklep, zahrada u domu, Brno - Tuřany, ul. Měšťanská

cena v RK
Popis nemovitosti:

Prostorný a útulný byt po rekonstrukci o dispozici 3+kk v rodinném domě se zahrádkou o pouhých třech bytových jednotkách v klidné části Brna.

Byt se nachází ve 2. patře (3.NP domu) a byl realizován půdní vestavbou v roce 2008. Dům byl v tomto období zároveň zrekonstruován.

DISPOZICE NEMOVITOSTI:
Byt je orientován severo-jižně. Dvě střešní okna Velux jsou směrem na jižní stranu, zbylá okna bytu na severní stranu. Půdní vestavba má interiér ze sádrokartonu (12,5 mm Knauf), střecha je zateplena (160 mm minerální vatou ISOVER) včetně parozábran. Obývací pokoj je orientován na jih a spolu s kuchyňským koutem disponuje příjemnými téměř 32 m2.
Dva samostatné pokoje jsou přístupné z obývacího pokoje (menší pokoj orientován na sever cca 12m2 a větší cca 15m2 na jih). V pokojích položena imitace plovoucí podlahy (PVC), v kuchyňském koutě a koupelně dlažba. Byt je vybaven klimatizací. Střecha je z pálené tašky. Byt o celkové užitné ploše 65,4m2 je po rekonstrukci a nabízí tak možnost se rovnou nastěhovat.

Nespornou výhodou bytu je výhradní užívání foyer 4,5 m2 a balkonu 1,5 m2 na patře u bytu a zároveň možnost užití zahrady 100 m2 za domem, společné pro všechny jednotky v domě.
V suterénu udržovaného domu se pak nachází velký, uzavíratelný a společný sklepní prostor 47,7 m2, který bude možné též adekvátně spolu-užívat. Auto lze parkovat v ulici přímo před domem.

LOKALITA:
Jedná se o zabydlenou, rodinou a plně občansky vybavenou lokalitu. Investice do tohoto bytu tak bude tím správným rozhodnutím pro všechny, kteří hledají útulné rodinné bydlení v klidu, s dosahem veškeré občanské vybavenosti po ruce a s jinak bezvadnou dostupností dalších částí Brna.

Posuďte sami, zda je tato jedinečná nabídka to pravé, co hledáte. Projděte si krok po kroku Váš budoucí domov prostřednictvím virtuální 3D prohlídky, shlédněte fotografie bytu, domu, či koukněte na video.

Pokud jste dočetli až sem a jste přesvědčeni, že toto je bydlení právě pro Vás, pak už Vám chybí pouze probrat detaily jeho koupě, za tímto účelem volejte PO-PÁ 9:00–18:00hod. Na všem se jistě domluvíme.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2023015
Typ bytu:
3+kk
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Brno
Brno-Tuřany
Měšťanská 427/1
Nemovitost byla již prodána
Číslo bytu:
3
Plocha podlahová:
65 m2
Plocha balkonu:
2 m2
Plocha sklepa:
47 m2
Výška stropu:
260 cm
Podlaží:
3. podlaží z 3 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2008
Výbava - popis:
venkovní posezení
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 09' 4.139"N, 16° 39' 35.278"E