Lucky Rentals CZ | Realitní kancelář Praha | Byty, Domy, Pozemky, Komerční prostory

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Martin Svoboda
Martin Svoboda
telefon: +420739226393
makler@luckyrentals.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Podnájem krásného bytu 3+1, B, 124 m2, ul. Francouzská, Praha 2 - Vinohrady

cena v RK
+ poplatky 1.000 Kč/ 1 osoba + el. energie + plyn + vratná kauce + provize RK
Popis nemovitosti:

Hledáte velký, slunný byt na Vinohradech? nabízíme k dlouhodobému podnájmu krásný byt o dispozici 3+1, podlahová plocha 121 m2, nacházející se v ulici Francouzská. Tato nemovitost ve 2.NP prošla kompletní rekonstrukcí a je připravena k nastěhování.
Jediný byt na patře, velké, světlé pokoje, s výhledem do klidného vnitrobloku, osobní výtah se vstupem do bytové jednotky, možnost užívaní balkonu 3m2, a upraveného vnitrobloku se zahradou. To jsou jen základní informace k této jedinečné nemovitosti. Je to vážně paráda, doporučujeme prohlídku.

DISPOZICE NEMOVITOSTI:
Byt je velmi vzdušný a dispozičně dobře řešený, začneme vstupem do bytu, jsou celkem dva, jeden ze společných prostor domu, a druhý vstup je přímo z osobního výtahu v bytě. Následuje vstupní hala, zde nalezneme vstup pokoje který je orientován do vnitrobloku, dále technickou místnost, samostatnou toaletu, vstup do spojovací chodby a vstup do kuchyně. Součástí kuchyně je plně vybavená kuchyňská linka na míru. Dále navazují dva prostorné pokoje s orientací do ulice Francouzská. Spojovací chodbou se dostanete ke koupelně kde naleznete vanu, sprchový kout, toaletu a bidet. Jak je uvedeno v úvodu, nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí, nová, perfektně zvukově izolovaná dřevěná okna poskytují dostatek světla v obou pokojích, na podlaze kvalitní plovoucí podlaha a dlažba, veškeré instalace, nová okna, dveře. Vytápění bytové jednotky a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel v bytě. Nesmím zapomenout na společné venkovní prostory domu, cesta k výtahu vede přes společný vnitroblok, částečně dlážděný a zbytek je už trávnatá plocha.

LOKALITA:
Francouzská ulice, jedna z tepen Vinohrad. Přímo před domem zastávka tramvaje „Jana Masaryka“, na stanici metra „Náměstí Míru“ je to cca 400 metrů, co víc si přát. Občanská vybavenost v této lokalitě je na vysoké úrovni, rozmanitá sít obchodů a služeb je doslova za rohem, nebo dokonce přímo v domě. Kavárny, restaurace, divadlo, to vše máte přímo před domem, vše je na dosah. Pokud zatoužíte po náročném pracovním dni po trochu zeleně, máme řešení, pěší chůzí za 5 minut a jste v Havlíčkových sadech, krásný park za domem je lákavá záležitost.

Posuďte sami, zda je tato jedinečná nabídka to pravé, co hledáte. Projděte si krok po kroku Váš budoucí domov prostřednictvím virtuální 3D prohlídky, plánku a fotodokumentace.

Pokud jste dočetli až sem a jste přesvědčeni, že toto je bydlení právě pro Vás, pak už Vám chybí pouze probrat detaily pronájmu, za tímto účelem volejte PO-PÁ 9:00–18:00hod. Na všem se jistě domluvíme.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2023024
Typ bytu:
3+1
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Státní/obecní
Adresa:
Praha
Praha 2
Francouzská 173/32
Nemovitost byla již pronajata
K nastěhování od:
2.1.2024
Plocha podlahová:
121 m2
Plocha balkonu:
3 m2
Podlaží:
2. podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok kolaudace:
2023
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 04' 23.564"N, 14° 26' 27.246"E